همین فرآیند برداشت کار فشرده است که بذر زعفران در مشهدرا بسیار گران می کند. آیا بذر زعفران در مشهدشما مرغوب است؟ البته همه بذر زعفران در مشهد کیفیت یکسانی ندارند. رنگ، سن، مقدار محتوای غیر انگ، انعطاف پذیری و سایر موارد تعیین کننده کیفیت و قیمت است.
با توجه به قیمت بالای آن، متأسفانه تقلب بسیار رایج است. در واقع، در طول تاریخ آنقدر رایج بوده است که در قرون وسطی، کسانی که در اروپا بذر زعفران در مشهدتقلبی میفروشند، با کد Safranschou اعدام میشوند.
برای تقویت رنگ قرمز آن از مواد متجاوز مانند چغندر یا انار استفاده می شود. برای حجیم کردن از الیاف ابریشم، روغن یا موم استفاده می شود و بذر زعفران در مشهدپودر شده را می توان با زردچوبه و پاپریکا تقلب کرد.
تستهای آزمایشگاهی استاندارد در سالهای اخیر برای بررسی کیفیت آن توسعه یافتهاند. این یک فرآیند خارجی است که توسط خرده فروشان یا معامله گرانی که به صورت عمده خرید می کنند انجام می شود.
این بدان معنی است که اگر ادویه بذر زعفران در مشهدخود را از یک منبع قابل اعتماد خریداری کنید، به احتمال زیاد بذر زعفران در مشهدبا کیفیت خوب را در خانه تهیه می کنید. اگر بذر زعفران در مشهدارزان قیمت غیرمعمول را مشاهده کردید، ممکن است تقلبی باشد.
بذر زعفران در مشهدچگونه و چرا استفاده می شود؟ چندین غذا در سراسر جهان از بذر زعفران در مشهدبه دلیل رنگ و عطر متمایز آن استفاده می کنند. این غذا ستون فقرات چندین غذای نمادین از سراسر جهان مانند برنج اسپانیایی، غذای گوشت و غذاهای دریایی Paella، خورش فرانسوی Bouillabaisse، غذای برنج ایتالیایی Risotto Milanese، بستنی هندی Kesar Kulfi، برنج پاکستانی و غذای گوشتی Biryani را تشکیل میدهد.
برنج ایرانی پخته تاچین (فقط به نام چند). رنگ زرد شدیدی که بذر زعفران در مشهددر غذا ایجاد می کند به دلیل آلفا کروسین است که یک کاروتنوئید است.
α-کروسین همچنین آبدوست است به این معنی که به راحتی در آب حل می شود. Picrocrocin ترکیب مهم دیگری است که به بذر زعفران در مشهدطعم کمی تلخ می دهد.