که سلفون از سلولز ساخته می شود، لازم است ابتدا نگاهی به سلولز و نحوه ساخت آن بیندازیم.
فیلم های سلولزی برای اولین بار توسط شیمیدانان بریتانیایی در اواخر دهه 1990 ساخته و در جهان منتشر شد. سپس در سال 1995 سلفون توسط شیمیدان سوئیسی به نام جاکوبز ساخته شد. اگرچه جیکوبز در ابتدا هدفی جز جلوگیری از جذب رطوبت را دنبال نمی کرد، اما به زودی با پیشرفت تکنولوژی و گسترش سلفون، به تدریج فرآیند ساخت نه تنها خود سلفون بلکه پوشش و روکش های بسته بندی سلفون را نیز گسترش داد.
این امر باعث شد تا تولیدکنندگان ویژگی های مهمی مانند جلوگیری از نفوذ رطوبت، جلوگیری از ورود هوا، وزن کم و مقاومت پیشرفته در برابر فشار را به سلفون اضافه کنند که باعث شد سلفون کارکرد خود را در سایر صنایع مانند بسته بندی، مواد غذایی، دکوراسیون منزل و سایر صنایع مشابه پیدا کند. .
سلفون چه کاربردهایی دارد؟
یکی از مهمترین سوالاتی که همیشه از سوی مشتریان عمومی مطرح می شود این است که چرا با وجود نایلون و نایلکس بسته بندی، سلفون نیاز است؟
بسته بندی و پوشاندن کالاهای مختلف همواره یکی از مهم ترین دغدغه هایی بوده که بشر در طول تاریخ با آن دست و پنجه نرم کرده است. با این حال، گاهی اوقات پوششی که ما استفاده می کنیم نباید زیاد خود را نشان دهد تا زیبایی محصول به بهترین شکل خود را نشان دهد. حالا در این مورد سلفون همان نوع بسته بندی خاصی است که این موضوع را پوشش می دهد.
تفاوت نایلون با نایلکس و سلفون چیست؟
یک سری تفاوت بین این دو وجود دارد. این تفاوت ها هر یک از آنها را به سمت عملکردهای مختلف سوق می دهد. اکنون، این مقاله قصد دارد به برخی از این تفاوت ها بپردازد.
1. ضخامت
سلفون برخلاف نایلون دارای سطح باریک و ساختاری باریک است که منجر به راحتی حمل و نقل، استفاده و نگهداری می شود. اگرچه استفاده از سلفون برای حمل محصولاتی مانند نایلون امکان پذیر نیست، اما بهترین انتخاب برای نگهداری از محصولات غذایی تازه و مستعمل مانند گوشت، کیک، غذای پخته و غیره در طول زمان است.
2. چسبندگی
چسبندگی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین خواص سلفون است که سلفون را برای ده ها مورد به خصوص برای بسته بندی مواد غذایی و میوه های تازه و مستعمل همانطور که قبلا ذکر شد قابل استفاده می کند. این ویژگی سلفونی این محصول را برای پوشاندن انواع محصولات با کمترین زحمت به هر شکل نامتقارن یا عجیب و غریب مناسب می کند.
3. شفافیت
شفافیت جذابترین ویژگی سلفون است که بیشتر از سایر محصولات بستهبندی میدرخشد. این ویژگی در جلب توجه مشتریان و نزدیک شدن آنها به محصول و تلاش برای لمس آن نقش اساسی دارد. همچنین سلفون را به انتخاب اصلی برای نگهداری و پوشاندن محصولات غذایی تبدیل میکند، زیرا به مشتریان اجازه میدهد محصول یا غذا را به روش مشخصتری شناسایی و بررسی کنند.
4. وزن
سبک بودن نیز یکی دیگر از ویژگی های مهم سلفون است که جابجایی محصول تحت پوشش را امکان پذیر می کند. به هیچ وجه احساس وزن بر خلاف نایلکس چاپی ندارید و با این حال هنوز مطمئن هستید که محصول شما ایمن و تازه و درخشان باقی می ماند و ظاهر خوبی دارد.
پس از مطالعه این مقاله، اگر به دنبال راهی برای تهیه این دو محصول با قیمت مناسب و کیفیت بالا برای بسته بندی کالای خود هستید، شرکت چاپ تورنگ با سال ها تجربه در صنعت بسته بندی و چاپ یکی از بهترین گزینه ها برای خرید هر دو محصول