نگهداری شیشه و بطری روغن زیتون فرابکر در زیر خاک

اگرچه استخراج روغن زیتون فرابکر نیاز به تلاش دارد، استخراج و درست کردن آن بسیار آسان است، این فرآیند مشابه فرآیند استخراج روغن در یک کارخانه است.

فقط حتما از میوه های تازه و نه کنسرو زیتون استفاده کنید، طعم روغن به رنگ زیتون بستگی دارد، می توانید زیتون های سبز، سیاه، نارس یا رسیده را برای روغن انتخاب کنید.

سپس زیتون ها باید تمیز و هسته گرفته شوند، میوه زیتون بعد از آن باید در مخلوط کن با کمی آب داغ آسیاب شود تا تبدیل به خمیر یا خمیر غلیظی شود.

پس از این، رب زیتون را در یک پارچه پنیر محکم بسته و یک کاسه زیر آن قرار دهید، همچنین می توانید پارچه پنیر را وزن کنید تا از استخراج مناسب از خمیر اطمینان حاصل کنید.

کل این فرآیند می تواند تا نیم ساعت طول بکشد، پس از استخراج کامل، اجازه دهید روغن در بالا شناور شود و از آب جدا شود، روغن زیتون خانگی شما آماده استفاده است.

حتماً آن را در یک بطری شیشه ای در یک منطقه خنک و خشک نگهداری کنید، این روغن زیتون باید در عرض دو تا چهار ماه استفاده شود زیرا در مقایسه با روغن های تجاری تولید شده ماندگاری زیادی ندارد.

در حالی که در حال انجام آن هستید، حتی ممکن است بخواهید روغن زیتون دم کرده ژالاپنو را با پرس سرد تهیه کنید، فرآیند پرس سرد مستلزم آن است که زیتون ها به خمیر زیتون تبدیل شوند و روغن به صورت مکانیکی بدون استفاده از پخت و پز یا مواد شیمیایی پرس شود.

برای تهیه این روغن به سادگی می توان ژالاپنو را در حالی که زیتون ها را فشار داد تا یک معجون روغنی با طعم زیبا تهیه کرد، با بررسی نقش رژیم غذایی روغن زیتون، جالب است بدانید که روغن زیتون حتی می‌تواند یک عنصر در ساخت صابون‌های ارگانیک باشد.

صابون سازی به فرآیند ساخت صابون اشاره دارد و واکنش شیمیایی بین روغن و آب را با یک قلیایی در معرض گرما توصیف می کند.

توضیح ساده برای صابونی شدن روغن زیتون به شرح زیر است، صابون سازی روغن به سالاکالی قوی نیاز دارد، رایج ترین قلیایی مورد استفاده هیدروکسید سدیم یا هیدروکسید پتاسیم است.

هنگامی که از چنین مواد شیمیایی استفاده می شود، ممکن است باعث شک در ایمنی این گونه صابون ها شود، اما طبق گفته USDA، اگر فرآیند برداشت به درستی دنبال شود و روغن ها به صابون و گلیسیرین تبدیل شوند، “واقعاً ایمن و غیر سمی” است.

  • منابع:
    1. !Let’s Know Food Better: How Is Olive Oil Made? Fun Food Facts To Know