ادویه فلافل لبنانی موجب افزایش سردرد های میگرنی می شود

علیرغم اینکه چاشنی ادویه فلافل لبنانی در دوران باروری منعی ندارد، باید با احتیاط مصرف شود. اول از همه، خطر در افزایش گردش خون است که می تواند منجر به خونریزی و سقط جنین شود.

هر گونه تغییر در رژیم غذایی باید با متخصص زنان و زایمان در میان گذاشته شود. در دوران شیردهی، استفاده از ادویه فلافل لبنانی در رژیم غذایی زنان توصیه می شود.

با افزایش تولید شیر باعث تحریک شیردهی می شود. به پیشگیری از ورم پستان کمک می کند، ایمنی مادر شیرده را افزایش می دهد به پر کردن کمبود مواد مغذی کمک می کند.

ادویه

منع مصرف ادویه فلافل لبنانی در دوران شیردهی، بروز واکنش های آلرژیک در یک زن یا کودک است. تاثیر بر افراد بالای 50 سال هم دارد. تاثیر مثبت ادویه فلافل لبنانی به ویژه در افراد میانسال و مسن مشهود است. افزودنی اثر پیچیده ای دارد.

بیوفلاونوئیدها سیستم قلبی عروقی را تقویت می کنند، برای جلوگیری از اسکلروز، تسریع بازسازی سلولی عمل می کنند. کورکومین به حفظ عملکرد طبیعی کبد و کلیه کمک می کند، خطر سنگ کیسه صفرا را کاهش می دهد.

ادویه فلافل لبنانی از رشد سلول های سرطانی پوست و سینه در زنان بالای 50 سال جلوگیری می کند. تومیرون مقاومت بدن را در برابر کرم ها افزایش می دهد ، کار دستگاه گوارش را عادی می کند.

ید به حفظ سلامت مو، ناخن، استحکام مینای دندان کمک می کند. سدیم باعث اتساع عروق و در نتیجه عادی سازی فشار، بهبود کار عضله قلب می شود.

آهن به تصفیه خون، اشباع آن با اکسیژن کمک می کند. زعفران هندی به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی، توانایی بهبود وضعیت خون، خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

با افزایش بازسازی سلول های مغز، احتمال اختلالات عصبی به طور کلی کاهش می یابد. در زنان بالای 50 سال، استفاده منظم از داروهای گیاهی باعث بهبود وضعیت کلی هورمونی، کمک به بهبود چرخه قاعدگی و طولانی شدن پوست جوان می شود.