برنج صدری منبعی غنی از کربوهیدرات ها، منبع اصلی سوخت بدن است. کربوهیدرات ها می توانند شما را پرانرژی و راضی نگه دارند و برای سوخت رسانی به ورزش مهم هستند.
به خصوص برنج قهوه ای منبع عالی بسیاری از مواد مغذی از جمله فیبر، منگنز، سلنیوم، منیزیم و ویتامین های گروه B است. دستورالعمل های غذایی پیشنهاد می کند که حداقل نیمی از غلات شما از غلات کامل باشد و برنج قهوه ای یک غلات کامل در نظر گرفته شود.
اما حتی برنج سفید نیز دارای مواد مغذی است. منبع خوبی از فولات محسوب می شود. به طور خلاصه، بله، برنج یک ماده اصلی سالم است که بسیاری از مواد مغذی را ارائه می دهد.
اما شنیده ام که برنج برای شما مضر است…
برنج برای دههها به عنوان غذایی که «باعث افزایش وزن» و «تاثیر منفی بر سلامتی» میشود، مورد انتقاد قرار گرفته است. در مورد برنج اطلاعات غلط زیادی وجود دارد. در اینجا برخی از نگرانی های رایج در KRNC شنیده می شود:
آیا باید نگران آرسنیک موجود در برنج باشم؟ برنج به دلیل محیط رشد، تمایل بیشتری به جذب آرسنیک نسبت به سایر محصولات دارد. با این حال، برنج را می توان با خیال راحت به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف کرد.
مطالعات منتشر شده، از جمله تحقیقات FDA، نشان می دهد که پختن برنج بسته به نوع برنج، می تواند تا 60 درصد از محتوای آرسنیک معدنی را کاهش دهد.
آیا برنج سفید یک «کربوهیدرات بد» است؟ بسیاری از مردم برنج سفید را یک کربوهیدرات «خالی» یا «بد» می دانند زیرا با حذف سبوس و جوانه، مواد مغذی خود را از دست می دهد.
با این حال، برنج سفید به طور معمول با مواد مغذی اضافه شده مانند آهن و ویتامین های B غنی شده است. بنابراین در حالی که برنج قهوه ای مواد مغذی بیشتری نسبت به برنج سفید دارد، برنج سفید همچنان مغذی محسوب می شود.