خرمای مرداسنگ 1401 میوه های شیرین مملو از مواد مغذی فراوانی هستند که آنها را به یک میان وعده عالی در حد اعتدال تبدیل می کند.
خرما در درختان خرما به صورت خوشه های کوچک رشد می کند. واژه خرما از کلمه یونانی daktulos به معنای انگشتان گرفته شده است.
کشاورزان خرما را در پاییز و اوایل زمستان برداشت می کنند، بنابراین خرما معمولاً در این زمان از سال تازه ترین طعم را دارد. با این حال، بسیاری از مردم خرمای خشک می خورند که می تواند برای مدت طولانی در ظرف در بسته باقی بماند.
در این مقاله با فواید خرما برای سلامتی و نحوه گنجاندن آن در یک رژیم غذایی متعادل آشنا شوید. پنج فایده خوردن خرما
خرما سرشار از فیبر و پتاسیم است.
خرما علاوه بر طعم عالی، حاوی پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. آنها همچنین عبارتند از:
دارای پلی فنول بالا پلی فنول ها ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که می توانند از بدن در برابر التهاب محافظت کنند. خرما نسبت به سایر میوه ها و سبزیجات دارای پلی فنل بیشتری است.
جایگزین شیرینی های با کالری خالی. خرما می تواند شیرینی فرد را سیر کند و در عین حال مواد مغذی ضروری مانند ویتامین B-6 و آهن را نیز فراهم می کند.
دارای فیبر بالا. فقط ¼ فنجان خرما 12 درصد از نیاز روزانه فرد به فیبر را تامین می کند. فیبر به فرد کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کند.
پتاسیم بالایی دارد. خرما سرشار از پتاسیم است که الکترولیت مورد نیاز بدن برای سلامت قلب است. پتاسیم همچنین به ساخت عضله و پروتئین در بدن کمک می کند.
برای تعویض عالیه مردم می توانند شکر، چیپس شکلات یا آب نبات در دستور پخت پخت را با خرما جایگزین کنند تا مطمئن شوند که به جای شکرهای تصفیه شده، قند طبیعی می خورند.