مهم است که ارده در بروجرد ارده را در جای خشک و خنک مانند کمد آشپزخانه نگهداری کنید تا از فاسد شدن محصولات جلوگیری شود.
از طرف دیگر، افراد میتوانند ارده را در یخچال نگهداری کنند تا تازه بماند و ماندگاری بیشتری داشته باشد. بر اساس گزارش آکادمی آلرژی، آسم و ایمونولوژی آمریکا، آلرژی به ارده نهمین آلرژی رایج غذایی در ایالات متحده است.
با این حال، ارده در حال حاضر در فهرست سازمان غذا و داروی سازمان غذا و دارو (FDA) منبع مطمئن آلرژنهای اصلی غذایی نیست، به این معنی که تولیدکنندگان مجبور نیستند آن را به عنوان یک آلرژن در برچسب محصولات ذکر کنند.
در نتیجه، ممکن است افراد بدون اینکه متوجه شوند با ارده در تماس باشند. محصولات غیر خوراکی که ممکن است حاوی ارده باشند شامل مکمل ها، داروها و لوازم آرایشی هستند.
اگر افراد فکر می کنند که ممکن است به ارده حساسیت داشته باشند، باید برای آزمایش پوستی که نشان می دهد آنتی بادی ها به آلرژن های بالقوه چگونه واکنش نشان می دهند، به پزشک یا متخصص آلرژی مراجعه کنند.
در اینجا با نحوه عملکرد تست های آلرژی آشنا شوید. آلرژی به ارده می تواند یک واکنش آلرژیک شدید ایجاد کند که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
مردم همچنین می توانند نان، کراکر، و میله های غلات حاوی دانه های ارده را بپزند یا بخرند. مردم همچنین می توانند از تاهینی به عنوان یک ماده در دیپ ها و سس ها استفاده کنند یا آن را در ظروف هم بزنند تا به مواد مغذی و طعم اضافه کنند.
افراد ممکن است بخواهند دستور العمل های زیر را امتحان کنند که شامل دانه های ارده است:
سالاد سبزیجات ترشی با دانه ارده. گلوله های خرما و بادام و ارده.رشته فرنگی و سبزیجات سرخ شده.کاسه مرغ تاهینی بالزامیک با جو. آرگولا و گلابی.