لوبیا قرمز هرول موجب کاهش میزان آلرژی در کودکان می شود

لوبیا قرمز هرول در نسبت 1:3 به مدت 3-5 ساعت خیس می شود. قسمت ران بوقلمون بریده شده و در روغن زیتون سرخ می شود.
2 پیاز و 2 هویج نیز با گوشت تفت داده می شود ، سپس فلفل دلمه ای به شکل نوارهای پهن به مخلوط اضافه می شود.

پس از سرخ شدن، 3 گوجه فرنگی را در ظرفی مالیده و لوبیاها را ریخته، ادویه و نمک را به مزه اضافه می کنیم. قبل از سرو، ظرف با گیاهان تزئین می شود.
طرز پخت لوبیا قرمز هرول را در این مقاله برای شما شرح می دهیم. برای تهیه سالاد با لوبیا و قارچ می توانید از کنسرو کشت حبوبات استفاده کنید. 400 گرم قارچ ها سرخ می شوند تا آب کاملا تبخیر شود، نمک و فلفل.

لوبیا قرمز

پس از سرد شدن 200 گرم بمالید. پنیر سفت 1 حبه سیر. لوبیاها به مخلوط اضافه می شوند و با سس مایونز خانگی مزه دار می شوند. سالاد را با آرد سوخاری پر کنید.

لوبیا یک بوته یا گیاه بالارونده از خانواده حبوبات است. میوه های به شکل غلاف تا 20 سانتی متر دارای دانه هستند. لوبیاها از یک اجداد مشترک که در پرو سرچشمه گرفته است.

به لطف حرکت بازرگانان هندی، در سراسر آمریکای جنوبی و مرکزی گسترش یافت. این گیاه در قرن پانزدهم توسط اسپانیایی ها به اروپا آورده شد.

در زمان های قدیم، لوبیا ارزش زیادی داشت و نه تنها برای غذا استفاده می شد. به عنوان مثال، در فرانسه، خانه ها با تاج گل و دسته گل های او تزئین می شد.

در روم باستان، لوبیا حتی در زیبایی شناسی استفاده می شد – از آن پودر و سفیدی برای پوست درست می کردند.
ترکیب و محتوای کالری لوبیا قرمز
کالری در 100 گرم 310 کیلو کالری
سنجاب ها 21 سال
چربی ها 1.6 سال
کربوهیدرات ها 52.7 سال