گز تخت جمشید قم بخورید تا از بیماری کبد چرم در امان باشید

گز تخت جمشید قم را در یک کیسه لوله بزرگ بریزید و یک حصیر سیلیکونی و کاردک فلزی آماده کنید. سریع عمل کنید، باید شکلات کاملا گرم باشد (30-31 درجه).

از روی کیسه، به سرعت تمام سلول ها را با شکلات پر کنید و قالب را چند بار روی میز بزنید تا حباب های هوا از بین برود.

تا 10 بشمارید و شکل را برگردانید تا به صورت افقی در هوا موازی با تشک آویزان شود. کناره های قالب را با کاردک بزنید تا شکلات اضافی از سوراخ ها خارج شود. قالب را برگردانید و از یک کاردک برای جدا کردن سریع شکلات اضافی استفاده کنید.

گز

فرم را زیر و رو کنید، شکلات شروع به تثبیت می کند. بقیه شکلات را به صورت یک لایه نازک روی حصیر بمالید و بگذارید کاملا سفت شود. ما به استفاده از آن ادامه خواهیم داد.
در هر دو فیلینگ از پوره ماندارین استفاده می کنیم. منجمد و چهار بسته بندی کرده ایم. اولین فیلینگ روی شکلات سفید خواهد بود، نازک تر از این دو خواهد بود.

دماغه کیسه را برش دهید تا سوراخ بسیار کوچک، 1.5-2 میلی متر باشد. و فقط داخل هر سلول نوارهایی با شکلات بکشید. در اینجا برای درک اصل زمان نیاز است اما پس از آن همه چیز بسیار آسان و ساده خواهد بود.

برای اینکه مانند عکس اول شبیه توس نباشید، خطوط را کمی گرد کنید. نوارها را بکشید و فرم را کنار بگذارید تا یخ بزنند. هر چه شکلات سردتر باشد، غلیظ تر خواهد بود (به علاوه تاثیر رنگ).

بعد از اولین تلاش، بار دوم راه راه ها را فقط با شکلات تلخ رنگ کردم و از روند و نتیجه بیشتر خوشم آمد. سپس 350 گرم شکلات را با دمای 32 درجه گرم کنید.

من از 250 گرم شکلات با طعم پرتقال و 100 گرم شکلات با طعم تمشک Valrhona Framboise استفاده کردم. من مجبور نبودم شکلات را رنگ کنم، به علاوه خود نوار طعم خوبی داشت. گزینه دیگر استفاده از شکلات سفید (350 گرم) و رنگ نارنجی است.