کشمش افتابی کاشمر موجب درمان سر دردهای میگرنی می شود

کشمش افتابی کاشمر اساساً یک انگور خشک است، آنها در اکثر کشورها تولید می شوند و می توان از آنها در دستور العمل های مختلف، عمدتاً شیرینی پزی استفاده کرد.

اگرچه رایج ترین آن انگور قرمز یا قرمز است اما می توان آن را از هر نوع انگوری تهیه کرد. برای تولید کشمش، باید آب سلول های انگور را از داخل به سطح خارج کرد، برای این کار باید سه مرحله از قبیل پیش تصفیه، خشک کردن و در نهایت فرآوری تمیز کردن آنها طی شود.

با این دستور هر زمان که خواستید مقداری کشمش شکلاتی میل کنید.  به لطف نیاسین موجود در آن، مقدار زیادی انرژی فراهم می کند.
منیزیم آن برای سلامت عضلات ضروری است. از آنجایی که آنها سرشار از فیبر هستند، به تنظیم حمل و نقل روده و جلوگیری از یبوست کمک می کنند.

کشمش
آنها مقدار زیادی کلسیم را فراهم می کنند، سلامت استخوان ها را بهبود می بخشند و از پوکی استخوان و سایش مفاصل جلوگیری می کنند. فشار خون را کاهش می دهد، به مبارزه با فشار خون کمک می کند.
به دلیل داشتن پتاسیم، ادرار آور خوبی است، زیرا به دفع مایعات از بدن کمک می کند. آنها منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها هستند، از سلول ها محافظت می کنند و از آسیب رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند. به کنترل سطح کلسترول کمک می کند.

درصد کلسیم موجود در آن و ریزمغذی به نام بور، کشمش یک مکمل ایده آل برای حفظ سلامت استخوان ها و مفاصل است. در دوران یائسگی، آنها همچنین می توانند به جلوگیری از پوکی استخوان کمک کنند.

این ماده غذایی با مقادیر بالای کربوهیدرات، پتاسیم و قند است. توجه به این نکته ضروری است که تمام میوه هایی که تحت عملیات خشک کردن قرار می گیرند به عنوان کشمش شناخته می شوند.